Βασίλης Τριπαμπούκης Διδακτική εμπειρία 40 έτη
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

Εποπτεύει και ελέγχει όλες τις δραστηριότητες και τις διαδικασίες του Εκπαιδευτηρίου. Είναι υπεύθυνος για τον σχηματισμό των τμημάτων και την κατάταξη των μαθητών σ’ αυτά. Είναι, τέλος, ο Συντονιστής των Υπευθύνων Τάξης.

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε Κλασσική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και
Παιδαγωγική και Κλινική Ψυχολογία σε ιδιωτική σχολή. Γνωρίζει Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθηγητής Αρχαίων Ελληνικών σε αθηναϊκά φροντιστήρια και από το 1979 ως φροντιστής, συνεργαζόμενος με τον Κώστα Πουσπουρίκα. Συγγραφέας των βιβλίων “Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής”, “Θεματογραφία Αρχαίων Ελλήνων Πεζογράφων” (2 τόμοι) και “Σοφοκλέους Αντιγόνη. Μετάφραση – Ετυμολογικά – Συντακτική και Γραμματική ανάλυση”. Παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με το επιστημονικό του αντικείμενο και τις μεθόδους διδασκαλίας. Είναι μέλος των οργανώσεων “Γιατροί Χωρίς Σύνορα”, “Διεθνής Αμνηστία”, “Greenpeace”, “Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων”, “Societé Européenne de Culture”. Τέλος, είναι κάτοχος Επαγγελματικού Πτυχίου Πολυκινητήριων Αεροσκαφών (ΑΤΡΙ_ credit, CPL/IR – Multi Engine) καθώς και Μονοκινητήριων Υδροπλάνων.


Αμαλία – Ελένη Χαίρη – Τριπαμπούκη | Διδακτική εμπειρία 39 έτη
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Εποπτεύει και ελέγχει όλες τις δραστηριότητες και τις διαδικασίες του Εκπαιδευτηρίου που αφορούν στα επιστημονικά και εκπαιδευτικά θέματα. Είναι η Συντονίστρια των Συμβούλων Μαθημάτων.

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Φιλοσοφικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Συστηματική Φιλοσοφία) για ειδίκευση στην Πολιτική Φιλοσοφία. Γνωρίζει Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Αγγλικά. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1982 ως καθηγήτρια Λατινικών, Θεωρίας και Μεθοδολογίας της Ιστορίας (Φιλοσοφία της Ιστορίας) και Ιστορίας. Έχει γράψει σχολικά βοηθήματα (για το Λύκειο) που έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, τις εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗ και τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (για το Γυμνάσιο). Ασχολείται με τη συγγραφή φιλοσοφικών και ιστορικών δοκιμίων, καθώς επίσης και με τη μετάφραση φιλοσοφικών έργων. Παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τα επιστημονικά της αντικείμενα και τις μεθόδους διδασκαλίας τους και συμμετέχει με ανακοινώσεις σε παγκόσμια και διεθνή συνέδρια Φιλοσοφίας. Τον Οκτώβριο του 2003 παρακολούθησε την 32η Γενική Συνδιάσκεψη της UNESCO στο Παρίσι, συμμετέχοντας στην Επιτροπή για την Εκπαίδευση, στο Στρογγυλό Τραπέζι των Υπουργών Παιδείας των Κρατών – Μελών της UNESCO (ως παρατηρήτρια) και στην Επιτροπή για τις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Είναι μέλος των οργανώσεων “Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων”, “Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά”, “Διεθνής Αμνηστία”, “Greenpeace”, “Γιατροί Χωρίς Σύνορα”, “Διεθνής Φιλοσοφική Εταιρεία για την Ελληνική Φιλοσοφία”, “Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία”, “Societé Européenne de Culture”.


Σοφία Τριπαμπούκη | Επαγγελματική εμπειρία 16 έτη
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ

α) Ενημερώνει σε ΑΤΟΜΙΚΕΣ συναντήσεις τους μαθητές για τις Σχολές και Επαγγέλματα.
β) Καταρτίζει τα ΑΤΟΜΙΚΑ Προγράμματα Μελέτης και Οργάνωσης Χρόνου των μαθητών.
γ) Επιμελείται την Οργάνωση των Σεμιναρίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και των λοιπών Εκδηλώσεων του Εκπαιδευτηρίου.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Έκανε Master στην Ψυχολογία της Εργασίας. Έχει αδειοδοτηθεί για χορήγηση Tests Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει μετεκπαιδευτεί πάνω στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στις Σχολές Γονέων, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Ασχολείται με την Τέχνη και είναι ενεργή Εθελόντρια Φιλοζωϊκών Οργανώσεων.


Παναγιώτης Τριπαμπούκης | Επαγγελματική εμπειρία 18 έτη
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Εποπτεύει και ελέγχει τις διαδικασίες που αφορούν στην Γραμματειακή υποστήριξη και τα Οικονομικά του Εκπαιδευτηρίου.

Σπούδασε Επικοινωνία και Αθλητική Δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος. Γνωρίζει Αγγλικά.


 

0 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Θέλετε να σχολιάσετε;
Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *