Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ

Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Από την 25.5.2018 εφαρμόζεται ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ., με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα, εφαρμόζει τον νέο κανονισμό για την επεξεργασία τους και σας ενημερώνει αναλυτικά.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε

Η Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ. συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και την ενημέρωσή σας για νέες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Διαχειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα και δεν τα μεταφέρουμε ή μοιραζόμαστε με τρίτους χωρίς την άδειά σας.

Τι δεδομένα συλλέγουμε;

Στη συγκεκριμένη φόρμα Επικοινωνίας συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε στοιχεία που βοηθούν στην επικοινωνία μας μαζί σας, την κατανόηση των αναγκών σας και την εξατομικευμένη εξυπηρέτησή σας. Συγκεκριμένα:

  • Όνομα ή ονοματεπώνυμο

  • Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail, σταθερό

  • Στοιχεία που θα συμπληρώσετε στο «Μήνυμά σας»

Από πού συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας προέρχονται από στοιχεία που επιλέγετε εσείς να μοιραστείτε μαζί μας.

Συνοπτικά, τα δεδομένα μπορεί να προέρχονται από πληροφορίες που εσείς επιλέγετε να μοιρασθείτε μαζί μας, από συμβάσεις και χρήση υπηρεσιών της Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ με τη συγκατάθεσή σας ή βάσει του νομοθετικού πλαισίου.

Διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με υπευθυνότητα

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που συλλέγουμε για να επικοινωνούμε απευθείας μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες που ήδη έχετε ή νέες υπηρεσίες που ίσως σας ενδιαφέρουν, για προσφορές, για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και να προσαρμόζουμε τα μηνύματα επικοινωνίας που λαμβάνετε στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας και πώς τα επεξεργαζόμαστε;

Η επεξεργασία των δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας πραγματοποιείται για:

  • Την ταυτοποίησή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας απέναντί σας σε σχέση με υπηρεσίες της εταιρείας μας που έχετε ήδη ή για τις οποίες έχετε επιδείξει ενδιαφέρον.

  • Την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς.

  • Τη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και τις εποπτικές απαιτήσεις, καθώς και με τις αποφάσεις αρχών ή δικαστηρίων.

  • Την ενημέρωσή σας σχετικά με την αξιοποίηση των υπηρεσιών μας, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά τους, όπως και για να κατανοήσουμε το βαθμό ικανοποιήσεώς σας από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, για να κατανοήσουμε επιθυμίες και ανάγκες σας για το σκοπό της εξυπηρετήσεως σας.

  • Την προώθηση νέων υπηρεσιών της εταιρείας προς υπάρχοντες και δυνητικούς Πελάτες κατόπιν ρητής συγκαταθέσεώς τους.

  • Σε περίπτωση που για τη λήψη υπηρεσίας μέσα από τον ιστότοπό μας είναι απαραίτητη η συγκατάθεση σας, σας γνωρίζουμε ότι αυτή είναι αποδεκτή μόνο εάν είστε άνω των 15 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση είναι απαραίτητη η έγκριση ή η παροχή της από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΔΩ

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων

Επωνυμία: Β.ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ

Διακριτικός Τίτλος: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ

Διεύθυνση Έδρας: ΟΘΩΝΟΣ 2 ΜΑΡΟΥΣΙ Τ.Κ.151 22

email :info@ekpedefsitheoritiko.gr

Ιστοσελίδα: www.ekpedefsitheoritiko.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:210 6120125, 210 8064630

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου προστασίας δεδομένων

DPO: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

email: dpo@ekpedefsitheoritiko.gr