ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ της Β.ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ.

Από την 25.5.2018 εφαρμόζεται ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ., με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα, εφαρμόζει τον νέο κανονισμό για την επεξεργασία τους και σας ενημερώνει αναλυτικά.

Αποτελεί δέσμευση της Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ αφενός η τήρηση του απορρήτου και της ασφάλειας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ), τα οποία συλλέγονται κατά την ενάσκηση των καταστατικών της σκοπών και της εν γένει δραστηριότητάς της και αφετέρου η συμμόρφωσή της με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς σχετικά με την επεξεργασία ΔΠΧ.

Η πολιτική προστασίας δεδομένων της Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ βασίζεται στις ακόλουθες αρχές:

  • Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων λαμβάνει χώρα με ένα νόμιμο, δίκαιο και διαφανή τρόπο.
  • Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και περαιτέρω δεν θα τυγχάνουν επεξεργασίας με τρόπο που είναι ασυμβίβαστος με τους σκοπούς αυτούς.
  • Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα είναι επαρκής, σχετική και περιορισμένη σε αυτό το οποίο είναι απαραίτητο σε σχέση με τον σκοπό της επεξεργασίας.
  • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι ακριβή και όπου είναι απαραίτητο, επικαιροποιημένα.
  • Προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να τηρούνται σε μία μορφή που επιτρέπει ταυτοποίηση του υποκειμένου των δεδομένων για όχι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο για το σκοπό της επεξεργασίας.
  • Όλα τα προσωπικά δεδομένα θα μένουν εμπιστευτικά και αποθηκευμένα με τρόπο που θα διασφαλίζει την προστασία τους.
  • Προσωπικά δεδομένα δε θα διαβιβάζονται σε τρίτους εκτός εάν είναι απαραίτητο για το σκοπό της επεξεργασίας τους.
  • Υποκείμενα δεδομένων θα έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων, ή περιορισμό επεξεργασίας, ή να αντιταχθούν στην επεξεργασία όπως επίσης και το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων.
  • Σε περίπτωση που για τη λήψη υπηρεσίας είναι απαραίτητη η συγκατάθεση σας, σας γνωρίζουμε ότι αυτή είναι αποδεκτή μόνο εάν το Υποκείμενο είναι άνω των 15 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση είναι απαραίτητη η έγκριση ή η παροχή της από το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού.

Όταν συμπληρώνετε προσωπικά στοιχεία σας όπως το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, έντυπα ή ηλεκτρονικά, συμφωνείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για το σκοπό, που αναφέρεται στη φόρμα που συμπληρώσατε.

Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα μεταφερθούν ή θα χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, παρά μόνο αν υπάρχει νόμιμη υποχρέωση προς τούτο.

Η Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ έχει υιοθετήσει πολιτικές και έχει εφαρμόσει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εξασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει προστατεύονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων.

Αυτά τα μέτρα ασφαλείας έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν την παράνομη πρόσβαση, την ακατάλληλη χρήση ή αποκάλυψη των δεδομένων, τη μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση και την παράνομη καταστροφή ή τυχαία απώλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται από την Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την πραγμάτωση των σκοπών επεξεργασίας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Δεν συλλέγουμε περισσότερα προσωπικά δεδομένα από όσα χρειαζόμαστε για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου και δεν θα τα διατηρήσουμε για περισσότερο από το χρονικό εκείνο διάστημα που κρίνεται απαραίτητο.

Τα δικαιώματα σας αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα δικαιώματά σας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως αυτά ισχύουν υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016) και στην εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία, είναι τα ακόλουθα:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρεί, διαθέτει και επεξεργάζεται η Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ.
  • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών ή ανεπίκαιρων δεδομένων που σας αφορούν ή συμπλήρωσης ελλιπών δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα διαγραφής δεδομένων σας από τα αρχεία της Β.ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ, εφόσον η επεξεργασία τους δεν είναι απαραίτητη για την επιδίωξη των σκοπών για τους οποίους έχουν συλλεγεί.
  • Δικαίωμα περιορισμού της χρήσης δεδομένων σας σε περίπτωση που αμφισβητείτε την ακρίβειά τους.
  • Δικαίωμα λήψης των δεδομένων που έχετε ο ίδιος παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων

Επωνυμία: Β.ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ

Διακριτικός Τίτλος: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ

Διεύθυνση Έδρας: ΟΘΩΝΟΣ 2 ΜΑΡΟΥΣΙ Τ.Κ.151 22

email :info@ekpedefsitheoritiko.gr

Ιστοσελίδα: www.ekpedefsitheoritiko.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:210 6120125, 210 8064630

Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου προστασίας δεδομένων

DPO: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

e-mail: dpo@ekpedefsitheoritiko.gr

 

Η άσκηση των προαναφερομένων δικαιωμάτων προϋποθέτει  την υποβολή, χωρίς κόστος, έγγραφης αίτησης στην Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ.  Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ (Τηλ.: 210 6120125, 210 8064630. e-mail: info@ekpedefsitheoritiko.gr) σε κάθε δε περίπτωση έχετε δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, είτε σε γραπτή μορφή (Κηφισιάς 1-3, Τ.Κ. 115-23), είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr). Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των προαναφερόμενων δικαιωμάτων, η Β. ΤΡΙΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίησή του εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης, ενημερώνοντας γραπτώς για την ικανοποίησή του, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση.