7 έμπειροι φιλόλογοι που έχουν την επιμέλεια των Εντύπων μας και των Βιβλίων μας.
Επιπλέον λειτουργούν και ως δεύτεροι Διορθωτές  σε Διαγωνίσματα ορισμένων μαθημάτων.

Αλεξοπούλου Νίτσα

Διδακτική εμπειρία 10 έτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγήτρια διδάσκοντας Αρχαία και Νέα Ελληνικά. Είναι διορθώτρια εκθέσεων Β΄ και Γ΄ Λυκείου στο φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ. Παρακολουθεί σεμινάρια με θέμα τη διδακτική της Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Γλώσσας.

 

Αναγνωστέλλη Σόνια

Διδακτική εμπειρία 6 έτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτη Κλασικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Γερμανικά και άριστα Αγγλικά. Από το 2013 συνεργάζεται με την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ.

 

Γιώτη Αθηνά

Διδακτική εμπειρία 3 έτη

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και μεγάλωσε στο Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας. Ολοκλήρωσε το 2015 τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στις Κλασσικές Σπουδές. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και είναι κάτοχος ECDL.

 

Κατωπόδη Κυριακή

Διδακτική εμπειρία 7 έτη

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Νεότερη Ελληνική Ιστορία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε σε αποδελτίωση αρχείων και στη Μελέτη τους στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει ειδικευθεί στη Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές Δυσκολίες στο ΕΚΠΑ. Διδάσκει σε Φροντιστήρια. Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια και Συνέδρια σχετικά με τη Νεότερη Ιστορία και την Διδασκαλία της. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα.

 

Μπίττερλινγκ Έλενα

Διδακτική εμπειρία 12 έτη

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία με κατεύθυνση στη Γλωσσολογία, στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά. Κατέχει Πτυχίο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και έχει συμμετάσχει ενεργά σε Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά Συνέδρια για την Νοηματική Γλώσσα. Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Πάτρα και στην Αθήνα και έχει διδάξει σε τάξεις Λυκείου στα πλαίσια του Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Υπουργείου Παιδείας.

 

Τρικαλινού Μαρία

Διδακτική εμπειρία 10 έτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στον τομέα της παράλληλης στήριξης μαθητού με μαθησιακές δυσκολίες. Παρακολουθεί σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με τις διδακτικές τεχνικές και την ειδική αγωγή. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με φροντιστήρια στην Αθήνα.